Logi sisse
Latest topics
» Heelika soperdisby Heelika Esm 9 Aug - 18:49:21
» VÕITJA SELGUNUD
by kaisa Laup 7 Aug - 16:44:57
» heheeee
by Kels Esm 26 Juul - 11:44:08
» Üldinfo
by Kels Püh 25 Juul - 22:49:17
» Kristi's view .
by kkristi . Püh 18 Juul - 14:13:58
» Riinu foto
by Riinp Kolm 7 Juul - 14:22:48
» Reeglid
by Kels Püh 30 Mai - 19:55:24
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(42) oli siin foorumil Teis 24 Sept - 7:34:35
Riinu foto
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Riinu foto
Tegin foto, sest töö, mis mul välja tuli oli väga halb ja ma ei tahtnud seda siia panna. Foto on mitu päeva vana, sest mul tõesti ei olnud mõtteid, mida teha. Aga minu jaoks ei olegi tähtis, et ma võidaks...
Ei oska seda hästi ära seletada, mida fotoga öelda tahan aga ma tunnen Muset kuulates ennast hästi ja ma saan lõõgastuda, ennast välja lülitada.
Muse annab sama efekti, kui ma olen järve ääres ja tahan lõõgastuda ja päikest võtta. Loodan, et saite aru, mida tahtsin öelda. Selle tunde annab mulle eriti nende laul: Neutron Star Collision
Lisan veel, et ma ei ütleks, et ma oleksin suur Muse fänn. Mulle meeldib nende muusika, see on erinev näiteks Jonas Brothersist, kelle suur fänn ma tegelikult olen. Aga jah, ma naudin Muse muusikat ja see on põhiline!
See vb ei käi teemaga kokku aga minu jaoks oli see vajalik info, mida oli vaja pildi juurde öelda.
Ei oska seda hästi ära seletada, mida fotoga öelda tahan aga ma tunnen Muset kuulates ennast hästi ja ma saan lõõgastuda, ennast välja lülitada.
Muse annab sama efekti, kui ma olen järve ääres ja tahan lõõgastuda ja päikest võtta. Loodan, et saite aru, mida tahtsin öelda. Selle tunde annab mulle eriti nende laul: Neutron Star Collision
Lisan veel, et ma ei ütleks, et ma oleksin suur Muse fänn. Mulle meeldib nende muusika, see on erinev näiteks Jonas Brothersist, kelle suur fänn ma tegelikult olen. Aga jah, ma naudin Muse muusikat ja see on põhiline!
See vb ei käi teemaga kokku aga minu jaoks oli see vajalik info, mida oli vaja pildi juurde öelda.
Riinp- Kohalik
- Postituste arv : 53
Re: Riinu foto
Minu arvates väga hea foto ja tegelikult kenasti ära ka põhjendatud, miks just see foto.
tänksu, Heelika
Sinu töö on väga hea!
Hoian sulle pöialt, et võidaksid!
Sinu töö on väga hea!
Hoian sulle pöialt, et võidaksid!
Riinp- Kohalik
Kels - See on ju tore siis, kui teised näevad asju peaaegu nii kuidas mina
Riinp- Kohalik
Kusjuures hakkasin ka nüüd selle pilguga vaatama, et sobib tõesti Neutron Star Collisioniga väga hästi kokku.
Riinp, mina hoian sulle ka pöialt!
Riinp, mina hoian sulle ka pöialt!
Tänksu Heelika, kusjuures, mina hoian sulle pöialt
Riinp- Kohalik
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1